Dyrebeskyttelsen Norge Finnmark er en lokalavdeling under Dyrebeskyttelsen Norge. Dyrebeskyttelsen Norge har lokalavdelinger over hele landet, og vi er den eneste i Finnmark.

Dyrebeskyttelsen Norge Finnmark ble etablert i 2004. Vi har frivillige over hele Finnmark, fra Hammerfest i vest til Kirkenes i øst. I Alta har vi vårt hjelpesenter («kattehuset») som mange av de frivillige er tilknyttet. Her kan vi tilby et trygt og stabilt hjem for kattene våre inntil de blir omplassert. Vi har også fosterhjem for katt, hund og andre dyr.

Vår hovedoppgave er å drive praktisk dyrevern. Vår viktigste prioritet er å hjelpe hjemløse dyr som ikke har noen andre enn oss. Vi samarbeider også med Mattilsynet og Politiet i saker hvor dyr ikke har et fungerende hjem. Om vi har kapasitet, kan vi også ta imot dyr fra privatpersoner som ikke lenger har mulighet til å ta seg av dyret på grunn langvarig kronisk sykdom, plutselig sykdom av alvorlig karakter, dødsfall, osv. Vi gir også informasjon, råd og veiledning, og jobber for å fremme dyrs rettigheter og -velferd. Vi følger Dyrebeskyttelsen Norges etiske retningslinjer og vedtekter.

Vi har ingen økonomisk støtte fra det offentlige. Vi er derfor helt avhengig donasjoner, medlemsavgift og grasrotandel for å kunne fortsette vårt arbeid. Se HER hvordan du kan støtte oss. 

Ønsker du å støtte vårt arbeid gjennom å bli frivillig, fosterhjem eller adoptere et dyr, ta kontakt på epost eller send oss en melding på Facebook.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Vår kontaktinformasjon er:

Dyrebeskyttelsen Norge Finnmark
Postboks 2272
9508 ALTA

E-post: finnmark@dyrebeskyttelsen.no

Facebook: Dyrebeskyttelsen Norge Finnmark

Instagram: @dyrebeskyttelsenfinnmark

TikTok: @dyrebeskyttelsenfinnmark

Telefon: Vi har ingen telefon i bruk i dag

Organisasjonsnummer 987004193