Selv om vi er så heldig å ha et hjelpesenter i Alta, trenger vi alltid fosterhjem til våre katter. I utgangspunktet kan alle hjem være fosterhjem da vi har katter med ulike behov. Mange av kattene vi har inne nå, er relativt skye, og vi har derfor stort behov for stabile, rolige fosterhjem som gjerne har erfaring med sky katter fra tidligere. Det varier hvor lenge en katt bor i fosterhjem før den er klar for å omplasseres.

Som fosterhjem tar du katten inn i ditt hjem og gir den daglig omsorg, sosialisering og kjærlighet. Vi dekker alle veterinærkostnader og holder mat, kattesand og utstyr. Om ikke noe annet avtales, må katten holdes som innekatt. Om du leier, må dyrehold være avklart med eier. 

Vi har en egen lukket Facebookgruppe for fosterhjem, hvor vi ønsker at alle fosterhjemmene skal være aktive. Fosterhjem har førsterett til adopsjon av katten, så det å være fosterhjem kan også være en måte å finne ut av om dette er en katt for deg. 

Ta kontakt med oss på e-post eller send oss en melding på Facebook om du vil vite mer eller har lyst til å bli fosterhjem.