Adopsjon av katt

Her ser du noen av kattene som venter på et nytt hjem. Det kan også hende vi har katter inne som vi ikke har rukket å legge ut enda, så ta gjerne kontakt på e-post eller melding på Facebook. Vi legger også ut katter på Facebook, så følg oss gjerne der. Før du tar kontakt, ber vi deg om at du leser dette. 

Alle katter får ormekur og helsesjekk ved innkomst. De får behandling for eventuelle sykdommer og skader, og de blir kastrert, ID-merket med chip og vaksinert. For å dekke noen av utgiftene, tar vi et omplasseringsgebyr på kr 1000 for voksne katter (over 1 år) og kr 1200 for kattunger (under 1 år). 

Romeo 

Romeo er en flott katt som er født i 2018. Han er veldig glad i kos og er også leken. Han elsker å være ute og er vant med katteluke. Romeo tilbrakte sine første levemåneder som hjemløs og det har preget han. Men i fosterhjemmet har han hatt store fremskritt. Han er snill og forsiktig, og om man bruker litt tid på han så vil han knytte seg til de som gjør det. I det siste har han tort å komme på fanget å legge seg. Han er ganske dominant og kan derfor med fordel være eneste katt. Han kan gjerne bo med barn i huset. Romeo har lang pels som krever endel stell. Det er lurt å ta en løveklipp om sommeren. 


Romeo
Romeo
Romeo
Romeo

Nussi

Nussi er en snill og rolig kattepus som er veldig glad i kos. Hun er født i 2015, og ble funnet ute med nyfødte unger. Nussi var da sky og lite vant til mennesker. Nå bor hun i et godt fosterhjem og blir tryggere for hver dag som går. Flere som har vært på besøk, får lov å hilse på henne. Hun er enda litt usikker på brå bevegelser og høye lyder.

Nussi trenger et rolig og tålmodig hjem som er villig til å gi henne tid slik at hun fortsetter å utvikle seg mot en trygg og sosial katt. Nussi vil trives best i et hjem uten andre dyr.


Nussi
Nussi
Nussi

Fiffi

Verdens snilleste Fiffi ønsker seg så veldig et nytt hjem. En mer kosete katt enn Fiffi skal du lete lenge etter. Hun elsker oppmerksomhet og kos, og prater til deg og svarer når du snakker til henne. 

Fiffi er glad i våtmat og godteri, så ho er snar å komme på kjøkkenet når du skal lage mat. 

Fiffi er ikke så veldig glad i andre katter, men en snill kattevenn går helt fint. Ho er også vant til å være ute, så det veldig fint om ho kan få flytte til landlige omgivelser.  Fiffi er født i 2013.

Fiffi
Fiffi
Fiffi

Karoline

Snille og søte Karoline er en forsiktig frøken som er født i 2016. Ho var drektig, hjemløs og ikke vant til mennesker da dyrebeskyttelsen fanget ho inn. I dag har Karoline det godt i et fosterhjem hvor ho blir tryggere og tryggere. Ho elsker å bli koset med, og maler og stryker seg inntil deg. Karoline kan ikke løftes enda, men så lenge man holder seg til golvet, sofaen, godstolen eller senga kan man stryke så mye som man ønsker på ho. Karoline er veldig glad i å leke med leker. Laserpeker er det morsomste ho vet, men også små glitterballer og bamser med catnip er fine greier.

Karoline trenger god tid på å bli ordentlig trygg i sitt nye hjem, og trenger et rolig hjem hos noen som har tid og tålmodighet til å jobbe med ho. Ho trives godt med andre katter og hunder og liker å være ute.


Karoline
Karoline
Karoline
Karoline

Petra

Skjønne, sjenerte Petra søker et rolig og tålmodig hjem hvor får bruke den tida ho trenger på å bli trygg. Petra er født i 2019. Ho er snill og vennlig med de andre kattene på kattehuset, og ho liker å leke. Petra er enda svært forsiktig overfor mennesker, men ho er nysgjerrig og følger med på hva som skjer. Vi tror at Petra vil blomstre opp i det rette hjemmet, gjerne sammen med en snill, trygg og sosial katt. Hunder og små barn blir nok i meste laget.


Petra
Petra
Petra
Petra