Adopsjon av hund

Alle våre hunder blir helsesjekket, vaksinert og ID merket. For denne pakken tar vi et omplasseringsgebyr. Prisen varierer etter alder, rase, osv. Gebyret går til å dekke noen av utgiftene vi har til dyrene vi tar inn. 

Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina

Dina

Dina er av rasen spansk mynde/galgo, antatt alder mellom 4-8 år og uten stamtavle. Dina kommer opprinnelig fra Spania, men vi vet ikke særlig mye om henne før vi i Dyrebeskyttelsen overtok henne i slutten av november -21, da hennes tidligere eier dessverre døde. Dina har vært vant til å være sammen med andre hunder i det daglige. I fosterhjemmet har hun vært alene hjemme opp til 2-3 timer på dagtid. Hun ligger stort sett og sover, men hun forsøker gjerne å åpne dører hvis hun kjeder seg. Dina er en rolig hund som vil kunne passe i de fleste familier, men hun er ikke vant til små barn. I fosterhjemmet har hun bodd med hundevante barn ned til 12 år. Vi anbefaler ikke at hun bor i hjem med barn under 12 år.

Dina er vennlig og nysgjerrig mot alle hun møter, hun er en blid og positiv hund som elsker både lek og kos. Imidlertid så virker det ikke som at Dina har noen form for grunnleggende opplæring, hun kunne ingen av de vanlige kommandoene (sitt, ligg, kom o.l.), da hun ble overtatt av dyrebeskyttelsen. Men hun er lærevillig, og har lært seg enkelte ord den korte tiden hun har vært i fosterhjem, bla «sitt» og «gå på plass» samt navnet sitt.  

Dina har epilepsi, og hun vil være ferdig utredet innen hun flytter fra sitt nåværende fosterhjem. Mer informasjon om dette vil gis ved henvendelse til oss.

Som nevnt så er Dina en positiv og glad hund, hun er lærevillig, glad i mennesker, leken og nysgjerrig. Hun er en enkel hund å ha med å gjøre, og hun venter i spenning på sitt nye hjem.

Høres Dina ut som den rette hunden for deg så ta kontakt her på PM eller mail: postdbfinnmark@gmail.com.

Omplasseringsgebyr på Dina vil være 2500kr.